© 2018 BLUEFLEET 

  • Facebook Social Icon

Recente projecten

PROJECT 1 - FLEET
 

BLUEFLEET adviseerde een grote vloot die wenste over te stappen naar groene alternatieven, maar vragen had bij kosten, haalbaarheid en vereisten op infrastructuurvlak.

 

Wij analyseerden de volledige rijdende vloot en formuleerden realistische alternatieven die op korte termijn gerealiseerd konden worden met respect voor kosten en algemene policy.

PROJECT 2 - LEASE
 

Een leasemaatschappij vroeg ons om een commerciële actie mee uit te werken rond LEV's. Dit omvatte het maken van een modelselectie en overleg met de constructeurs, maar ook het ontwerpen en uitschrijven van een nieuwe website met een Q&A-sectie en praktische adviezen.

 

Het commercieel team kreeg een training over LEV's en fiscale en praktische aspecten van groen rijden.

PROJECT 3 - MEDIA

 

Voor een belangrijke mediaspeler in de fleetmarkt werkten we een reeks van praktijktests van LEV's uit, waarbij we deze auto's in reële omstandigheden testten. Dat betekent gevarieerd verkeer met file en stad, zonder 'eco driving' of sportief rijden.

 

Zo kregen we zicht op de werkelijke voor- en nadelen, en het reëel verbruik in brandstof en in elektriciteit. Dat leverde verrassende inzichten op, die we één op één konden toepassen in onze adviezen.