© 2018 BLUEFLEET 

  • Facebook Social Icon

OVER BLUE FLEET

BLUE FLEET is een dienst van CARTENA, vooraanstaand automotive consultancybedrijf in de Benelux-markt. BLUE FLEET is ontstaan vanuit concrete vragen van bedrijven naar objectieve informatie en begeleiding bij hun overstap naar een groenere vloot. BLUE FLEET en CARTENA deden ervaring op bij projecten om bedrijven hierbij te adviseren en ondersteunen.

CARTENA wordt geleid door drie ervaren consultants met uitgebreide kennis van de markt van bedrijfswagens en vloten. Wij zien het als onze taak om bedrijven het bos door de bomen te laten zien, en klaarheid te scheppen in de massa (des-)informatie die actueel wordt rondgestrooid over milieuvriendelijke voertuigen, luchtvervuiling en autokosten.

consultant owner partner Bart Jacobs
Bart Jacobs

Met meer dan 25 jaar ervaring in de Benelux autosector, onder andere bij leasingbedrijven en invoerders, weet Bart perfect hoe je een car policy opmaakt en de TCO berekent. Als overtuigde 'eco' rijder houdt hij dagelijks de vinger aan de pols en past zijn inzichten en ervaringen toe op BLUE FLEET.

consultant partner Chris Vereycken
Chris Vereycken
 

Chris deed uitgebreide ervaring op als senior manager bij invoerders en retailorganisaties. Zijn financiële know-how en analytisch inzicht laten hem toe om zelfs de meest complexe vloten resultaatgerichte advies te verstrekken. Maar ook dealers zijn gebaat bij zijn directe hands-on aanpak en ondersteuning.

consultant partner Johan Verbois
Johan Verbois

Met zijn jarenlange internationale ervaring bij invoerders en OEM's is Johan perfect geplaatst om pan-Europese projecten voor fleet en used cars te ontwikkelen en begeleiden. Bovendien is hij een expert in het uitwerken en uitrollen van doelgerichte trainingsprogramma's voor alle niveau's binnen een organisatie.