© 2018 BLUEFLEET 

  • Facebook Social Icon

26 Jun 2017

London’s mayor has announced a radical far-reaching further transport strategy for London, which gives fleets early warning of enormous change being phased in, with all fleets having to operate only ‘zero’ emission vehicles by 2025. 

Mayor Sadiq Khan aims...

2 Jun 2017

Fastned, dat bouwt aan een Europees netwerk van snellaadstations, heeft een raamovereenkomst getekend met Van der Valk Hotels & Restaurants voor de bouw van snellaadstations in Nederland en België.

Hiermee zet Fastned een volgende stap in de realisatie van haar Europese...

2 Jun 2017

Het Duitse restwaarde-analysebureau Schwacke, onderdeel van de Autovista-groep, kwam met nieuw cijfermateriaal dat de trendverschuiving in de restwaardes van diesel- en benzinewagens duidelijk maakt.

Lees hier het verslag op Autovista (Engels).

Lees hier het volledige ra...

22 May 2017

Actuele cijfers van Duitslands grootste tweedehandsportaal Mobile.de tonen aan dat de vraagprijzen voor dieselautos redelijk stabiel blijven, ondanks een groter aanbod. Voor benzinewagens daarentegen stijgen de prijzen opmerkelijk. Dat is te lezen in een online rapport...

18 May 2017

Volgens een recente update van ACEA, de vereniging van Europese autoconstructeurs, zit de verkoop van milieuvriendelijke(re) voertuigen in de lift.

Lees hier het artikel op Fleet Europe.

 

18 May 2017

In een wereldwijde online bevraging van consumenten, kwam McKinsey & Co tot de vaststelling dat OEMs een nieuw businessmodel moeten ontwikkelen om hun plug-in modellen te verkopen, gebaseerd op TCO (Total Cost of Ownership) eerder dan de aanschafprijs.

Dit bevestigt de...

18 May 2017

Het Britse bedrijf Emission Analytics stelde vast dat amper 15 dieselmodellen die vandaag op de markt zijn, onder de grenswaarde voor NOx (stikstofmonoxide) van de Euro6-norm blijven. Het merendeel overstijgt de norm in sterke mate. NOx is verantwoordelijk voor smog en...

16 May 2017

De extra uitstoot van stikstofoxides (NOx) door auto’s onder reële rijomstandigheden was in 2015 de oorzaak van 38.000 vroegtijdige overlijdens wereldwijd, waaronder 11.400 in de Europese Unie. Dat heeft de International Council on Clean Transportation (ICCT) berekend...

15 May 2017

Link2fleet, het gespecialiseerde informatieplatform voor de fleetsector, organiseerde op 20 en 21 april haar eerste 'Fleet Dating' sessies, exclusief voor fleetowners.

Het thema van de eerste Fleet Dating was 'Alternatieven voor Diesel'.  Tijdens twee druk bijgewoonde o...

15 May 2017

Vanuit een samenwerking die reeds in 2014 startte met de eerste pocketgids 'ABC van de Bedrijfswagen' en presentaties op de Electric Driving Nights, vroeg Unizo recent om een uitgebreid artikel aan te leveren over elektrisch rijden. Dit artikel, gespreid over niet mind...

Please reload

Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload